DE BIJZONDERE COLLECTIE REGENERERENDE GEZICHTSVERZORGING

GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR, VERBETERD DOOR DE WETENSCHAP

Gamme Precious Cells

ABSOLUE PRECIOUS CELLS

Intens Regenererende
en Herstellende Verzorging

Gamme Bx

ABSOLUE PREMIUM Bx

Regenererend en Volumeherstellend

DE BIJZONDERE COLLECTIE REGENERERENDE GEZICHTSVERZORGING

GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR, VERBETERD DOOR DE WETENSCHAP

ONTDEK DE  WERELD VAN ABSOLUE

Gamme Oleo Serum

NIEUW VAN ABSOLUE

Subliem Regenererend
Oleo-Serum

 • Ontdek de  wereld van absolue

  EEN LANCÔME LEGENDE.

  Armand Petitjean wijdde zijn leven aan de onthulling van de geheimen van een ideale vrouwelijke schoonheid en werd geïnspireerd door zijn kijk op de elegante Parijse vrouwen. Hij wilde een crème ontwikkelen die de schoonheid van de huid door de jaren heen zou blijven activeren…

  Dromend van het creëren van een cosmetisch meesterwerk selecteerden hij en zijn team unieke en kostbare ingrediënten en subtiele geuren uit de Natuur, met de hulp en steun van bekende botanisten, de meest verfijnde natuurliefhebbers.

  In 1965 werd de eerste crème geïntroduceerd met een meervoudige werking, van anti-veroudering tot revitalisatie, vochtregulering, egalisatie en evenwichtsherstel. Bedoeld als een universeel product voor vrouwen van alle leeftijden, voor het behoud van hun schoonheid.
  Het kreeg een prachtige naam, Absolue.

 • INPIRATIE VAN 20 JAAR

  STAMCELONDERZOEK

  Lancôme Research heeft 20 jaar onderzoek gedaan naar huidstamcellen, cellen met het vermogen de jeugdigheid te herstellen en te behouden, de belangrijkste cellen voor het regeneratieproces.

  Deze enorme ervaring biedt Lancôme Research een grote basiskennis en is een inspiratiebron voor de regeneratie van de huid. Want de huid regenereren betekent meer dan alleen een dagelijks herstel. Het betekent vrouwen een unieke huideigenschap geven: grote dichtheid en spankracht, maar ook een fluwelige zachtheid en een subtiele, gezonde glans.

 • ABSOLUE ™

  LEVERANCIER VAN HIGH-TECH MOLECULEN
  GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR, VERBETERD DOOR DE WETENSCHAP.

  Geïnspireerd door 20 jaar stamcelonderzoek en het oneindige regeneratievermogen van de natuur, Lancôme Research selecteerde de bijzondere eigenschap van planten om krachtige moleculen te creëren afkomstig uit de nieuwste green-techprocessen.
  Pro-Xylane™, onze iconische gepatenteerde molecule afkomstig uit green-techprocessen, is kenmerkend voor de Absolue huidverzorgingslijn. Dit derivaat van Xylose, een natuurlijke suiker verkregen uit beuk- en berkvezels en schors, wordt verkregen door middel van Hydrogenese™, een milieuvriendelijke methode.
  Ontstaan uit een perfect alchemistisch huwelijk van vakmanschap en biotechnologie, zijn de Lancômeroos stamcellen, vers, ongeschonden en in het bezit van al hun vitale energie, het ultieme wetenschappelijke meesterwerk. Fermogenese™, een unieke biotechnologische technologie, biedt iedere stamcel een vriendelijke, ontspannen groeiomgeving, in zijn eigen tempo, met behoud van zijn eigen stofwisselingssnelheid en volledige regeneratievermogen.
  In combinatie met de kostbare ingrediënten in de zinnenstrelende Absolue-texturen, bevorderen deze krachtige moleculen een schitterende jeugdige uitstraling.

 • KOSTBARE,

  EXCLUSIEVE TEXTUREN.

  Door constant geavanceerd wetenschappelijk onderzoek te combineren met het grootste zingenot, creëert Absolue perfect gebalanceerde formules: licht en luchtig, maar ook comfortabel en romig.
  Absolue is meer dan een huidverzorgingslijn, het is een verfijnd ritueel. Onze unieke texturen laten een onmiskenbare eigenschap achter op de huid: een fluwelige zachtheid en een subtiele, gezonde glans.

  Exclusieve en verfijnde geuren, uit het verrukkelijke hart van de roos.

  Elk Absolue verzorgingsproduct heeft dezelfde kenmerkende parfumering: Coeur de Rose™. Deze heilige bloem, die verrijkt is met verschillende subtiele geuraccenten met betoverende eigenschappen, spreekt tot de verbeelding. Terwijl de prachtige kleurrijke rozen van Absolue Precious bekendstaan om hun volume en rondheid, zorgt Absolue Premium ßx voor een fris, licht lentegevoel.

Terug naar Homepage
Video overslaan