Poême

Poême

Eau de Parfum Verstuiver

 • Alles zeggen zonder een woord.

  Een parfum van verleiding en verklaring... een parfum dat meer zegt dan woorden!
  Met een groot contrast vermengt de sprankelende geur van Blauwe Pioenroos uit de Himalaya zich met de betoverende geur van de Daturabloem. Witte bloemen gecombineerd met gele bloemen... in Poême is ieder woord een bloem en iedere bloem een gedicht, om te verwoorden wat niet uit te leggen valt.

 • Poême is een parfum van contrasten, een oosters parfum van schaduw en licht. IJzig koud of zonnig warm, blauw of geel, vol pit of langzaam, de geurnoten van Poême vormen een poëtische geurfiguur.

  De kostbaarste bloemen komen als eerste vrij: de rijke sensuele Daturabloem, een woestijnbloem met een verleidelijke helderheid. Als verfrissing voor deze sensuele gele geurnoot prikt de Blauwe Papaver uit de Himalaya haar vol met ijssterren.

  Daarna stijgt het hart op van tedere bloemen, Mimosa, Narcis, Fresia, Roos en Vanillebloesem, wit en geel door elkaar, wat het beeld oproept van een schitterende zonovergoten tuin.

  Verstuif op ongeveer 20 cm van uw huid en vooral op de warmste plekjes van uw lichaam: binnenkant polsen, onder het oorlelletje en in de knieholtes.