Trésor In Love

Trésor In Love

Het romantische parfum voor vrouwen

 • Twintig jaar geleden creëerde Lancôme een uniek parfum dat een legende werd in de haute parfumerie: Trésor.
  Enkele jaren geleden introduceerde Lancôme Trésor in Love en daarmee een nieuw verhaal: het kostbare moment waarop alles begint, een bevrijde romantiek met bloemengeuren…

  Afwisselend helder en stralend, sensueel en warm, is Trésor in Love een loflied aan de liefde. De hoofdrolspeelster van Trésor in Love beleeft haar verliefdheid met een ontwapenende spontaniteit. Zoals de gemengde gevoelens van een jonge verliefde vrouw, wanneer de oneindige tederheid van de ontmoeting overgaat in diepere gevoelens, zo is ook het parfum van Trésor In Love vol contrasten: een nieuwe, onweerstaanbare bloemengeur, met een accent van nectarine en cederhout, een karakteristieke roos en een heldere jasmijngeur.

  Verleidelijk door zijn slanke lijnen straalt de flacon van Trésor In Love een absoluut moderne energie uit, als een parfum van deze tijd. Een zwarte satijnen roos siert de flacon als een elegante mascotte rond de hals.
  De eerste kennismaking met Trésor in Love is vrolijk, dankzij een fruitig akkoord van peer en nectarine: liefde op het eerste gezicht.

 • De eerste kennismaking met Trésor in Love is vrolijk, dankzij een fruitig akkoord van peer en nectarine, liefde op het eerste gezicht.

  Het hart bevat een harmonie van rozen- en jasmijnblaadjes, een tedere geur om luchtig te dragen.

  Tenslotte een houtachtige noot voor een luchtige sensualiteit van cederhout en witte muskus.

  Trésor in Love wordt luchtig gedragen. Een paar druppels in de holte van de hals als een elegante en moderne, frisse nevel, het hart vervuld van de vrijheid van de Franse manier van verleiden.