Génifique Crème

Génifique Crème

Jeugdactiverende crème

 • Jeugdigheid zit in uw genen.
  Deze unieke, fluweelzachte textuur, verrijkt met egaliserende bestanddelen, zorgt voor een intense hydratatie en een onvergelijkbare zachtheid van uw huid. Dag na dag worden rimpeltjes gladgestreken. De huid wordt opgefrist, alsof een "levenstransfusie" zich heeft verspreid. Ze ziet er duidelijk jonger uit. Een gezichtsverzorging die geschikt is voor iedere vrouw, ongeacht haar leeftijd, die op zoek is naar een onmisbaar en comfortabel anti-ageing product.

 • De genen: een uniek erfgoed.

  De schoonheid van de huid, haar jeugdigheid, haar ontwikkeling in de loop van de jaren, haar vermogen zich tegen stress en agressieve invloeden te beschermen worden voor een groot deel bepaald door het genetische erfgoed van ieder individu.

  Al deze eigenschappen zijn door middel van een code opgeslagen in de genen, in de kern van iedere cel. De basis voor de jeugdigheid van uw huid bevindt zich dus in uw genen. Ze produceren specifieke proteïnen die zich bevinden aan de oppervlakte van de opperhuid.

  Deze proteïnen zijn bepalend voor de jeugdigheid van uw huid, maar bij het ouder worden vermindert hun aantal. Voor het eerst ontwikkelt Lancôme een productlijn die de activiteit* van de jeugdigheidsgenen stimuleert.

  Breng de crème dagelijks aan na Génifique Activateur de Jeunesse serum.

  *In vitro test op de bestanddelen