Hoofdcontent

IDÔLE AURA

EAU DE PARFUM

HET EERSTE ZONOVERGOTEN BLOEMENPARFUM Verspreid een aura van bloemen onder je vrienden met deze nieuwe stralende en zilte … Lees volledige beschrijving

Nieuw

text

OVER HET PARFUM


HET EERSTE ZONOVERGOTEN
BLOEMENPARFUM

Verspreid een aura van bloemen onder je vrienden met deze nieuwe stralende en zilte geur, een sluimerende sensuele verslaving die doet denken aan een eindeloze zonsondergang.

- EEN SCHITTERENDE STRALENDE FLACON
- DUURZAAM VERKREGEN INGREDIЁNTEN
- ZENDAYA’S NIEUWE MUSTHAVE PARFUM


Waarin onderscheidt dit product zich?

Idôle Aura is onze nieuwe stralende parfum, in de kenmerkende schitterende flacon. Het is een parfum met een dubbel karakter dat staat voor de krachtige aura van elke vrouw. Idôle is nog steeds de smalste flacon die we hebben, en nu ook de meest krachtige: Idôle Aura verheft haar stem, vol kracht en is klaar om de hoop van een generatie te resoneren.
In het midden van dit symbool voor collectief succes onthult een roségouden halo een warm metallic hart dat energie uitstraalt, als zonnestralen uit de kern van de flacon. Een aura die van binnenuit komt en versterkt wordt door een witte iriserende halo op de achterkant van de geur.


Wist je dat…

Dit is een damesparfum die de toon zet voor een betere toekomst door het gebruik van duurzaam verkregen ingrediënten, zoals de damastroos en bourbonvanille. Hieraan liggen gepaste werkomstandigheden en eerlijke prijzen voor boeren ten grondslag en wordt tegelijk het ecosysteem behouden, met als resultaat een perfecte bloemengeur. Deze unieke en universele geurervaring is een samenspel tussen drie vrouwelijke parfumeurs uit drie verschillende continenten.


Ingrediënten

MEER OVER JE PARFUM

Geef jezelf over aan de sensuele bloemengeur van Idôle Aura. Ontdek de verschillende lagen in compositie van duurzaam verkregen parfumingrediënten zoals rozen en bourbonvanille-extract uit Madagaskar, een boeket witte bloemen en bedwelmende jasmijn.

EMPOWEREN VAN VROUWEN

EMPOWEREN VAN VROUWEN EMPOWEREN VAN VROUWEN
Samen bloeien we op en zijn we begaan met alle vrouwen in Isparta, die de roos van Isparta zien als hét symbool van verbondenheid. Het IDÔLE TOGETHER WE BLOOM-initiatief draagt bij aan een afvalvrije oogst en ondersteunt de lokale economie door hun unieke knowhow te waarderen.

BEKIJK NU

AURA VAN ZENDAYA

Bekijk Zendaya's review van de nieuwe Idôle Aura

Bekijk andere video’s

DE PERFECTE COMBI MET JE PARFUM

Geniet zo lang mogelijk van je zomer met Idôle Aura en de ideale routine om je krachtige en energieke gloed aan te wakkeren.

ADVANCED GENIFIQUE SERUM

Bestsellers

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

JEUGDACTIVEREND GEZICHTSSERUM

LASH IDOLE MASCARA

Nieuw

LASH IDÔLE MASCARA

NIET KLONTERENDE VOLUMINIZING MASCARA

IDOLE AURA

Nieuw

IDÔLE AURA

EAU DE PARFUM

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM
LASH IDÔLE MASCARA
TEINT IDOLE ULTRA WEAR FOUNDATION
IDÔLE AURA

HOE KAN IK HELPEN?

CREЁER DE LOOK

ONZE AANDACHT VOOR DETAIL

Geef Idôle Aura cadeau aan een vriendin en ontvang gepersonaliseerde cadeaus en monsters. Kies zo alvast je favorieten voor je volgende bestelling.

CREЁER DE LOOK

ONZE AANDACHT VOOR DETAIL

Geef Idôle Aura cadeau aan een vriendin en ontvang gepersonaliseerde cadeaus en monsters. Kies zo alvast je favorieten voor je volgende bestelling.

Misschien vind je dit ook leuk

Orientation message
Draai je apparaat voor de beste ervaring
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software