Hoofdcontent

LA VIE EST BELLE L'ÉCLAT

EAU DE PARFUM

La vie est belle L'Eclat L'Eau de Parfum is een stralende compositie, gemaakt van de edelste natuurlijke ingred … Lees volledige beschrijving

La vie est belle L'Eclat L'Eau de Parfum is een stralende compositie, gemaakt van de meest zeldzame natuurlijke ingrediënten. Het sprankelende hart dat bestaat uit de meest stralende bloem, de sinaasappelbloesem, wordt verhelderd door een glimlach van fruitige delicatessen.

La vie est belle L'Eclat l'Eau de Parfum als een nieuw positief prisma van het leven draag je op je pulsatiepunten om de hele dag stralend te blijven.
De eerste heerlijke sinaasappelbloesem van Lancôme, La vie est belle l'Eclat L'Eau de Parfum is een Gourmand Floriental.
De zonnige facetten van de sinaasappelbloesem weerkaatsen het licht door een elegante iris. Jasmijn, de kostbaarste bloem, verspreidt haar verfijning en brengt vrouwelijkheid naar het parfum.
Tenslotte geeft het akkoord van patchouli en vanille een gourmandfacet aan de parfum.
La vie est belle L'Eclat L'Eau de Parfum is een meesterwerk. De glimlach met veel facetten vangt het licht van geluk op en deelt het op briljante wijze.
Deze elegante fles en zijn 221 facetten weerspiegelen alle savoir-faire van de beste Franse meesterglasblazer.
Absolu de Fleur d'Oranger, Absolu de Jasmin Sambac, Essence de Bergamote

DEZE INGREDIËNTENLIJST IS ONDERHEVIG AAN VERANDERING. KLANTEN DIENEN DE VERPAKKING TE RAADPLEGEN VOOR DE MEEST ACTUELE INGREDIËNTENLIJST
Orientation message
Draai je apparaat voor de beste ervaring
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software