Hoofdcontent

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

VERJONGEND GEZICHTSSERUM

Na 7 dagen heeft de huid een jeugdige uitstraling. Na één flesje herstelt de huid sneller en zijn alle voornaamste kenmerken van … Lees volledige beschrijving

Bestsellers

text

PRODUCTVOORDELEN


KRIJG DIE STEVIGERE,
JONGE FRISSE HUID WEER TERUG

Na 7 dagen heeft de huid een jeugdige uitstraling. Na één flesje herstelt de huid sneller en zijn alle voornaamste kenmerken van een jonge huid zichtbaar verbeterd.

• VERSTERKT HET MICROBIOOM
• LAAT DE HUID WEER STRALEN
• VERBETERT FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS


Waarin onderscheidt dit product zich?

Van Advanced Génifique is nu bewezen dat het het microbioom van de huid versterkt. Jouw microbioom is een levend ecosysteem en integraal onderdeel van de huid, dat essentieel is voor de gezondheid en uitstraling van de huid. Als het microbioom in balans is, is de huid steviger en herstelt ze sneller.


Wist je dat…

Ons populairste serum is nu verrijkt met een unieke blend die geselecteerd is uit honderden ingrediënten vanwege zijn positieve effect op het microbioom. Met elk pipetje geef je 30 miljoen pre- en probiotische fracties af aan de huid*. Dit is de juiste dosis essentiële voedingsstoffen die nodig is om de groei van goede bacteriën in het microbioom van de huid te bevorderen.
*gemiddelde geschatte hoeveelheid voor één pipetje


Ingrediënten

Een uniek complex van 7 pre- en probiotische fracties, geselecteerd en getransformeerd om essentiële ingrediënten aan de huid en haar microbioom af te geven.

PREBIOTICA

Prebiotica zijn een essentiële bron van voedingsstoffen voor het microbioom van de huid. Ons unieke complex bevat 3 prebiotica op basis van planten of biotechnologie: mannose, alfa-glucoolisacharide en bèta-fructooligosacharide.

PROBIOTICA

Probiotica spelen een cruciale rol bij de gezonde uitstraling van de huid. ​Ons complex bevat 3 probiotica: bifidobacterium longum, lactobacillus en gist.

ZO BRENG JE HET AAN

  1. Breng het serum ‘s ochtends en ‘s avonds aan op de schone, droge huid.
  2. Smeer het serum met glijdende bewegingen uit over het voorhoofd, de wangen, de kin en over de hele lengte van de hals, en werk hierbij vanuit het midden van je gezicht naar buiten.
  3. Eindig met een neerwaartse beweging over de T-zone, de boven- en onderlip en dan de kaaklijn. Breng daarna je favoriete moisturizer aan.

WANNEER TE GEBRUIKEN

Image
OCHTEND

AVOND

BEKIJK NU

DE KRACHT VAN PENELOPE CRUZ

Live your strength met Advanced Génifique.

Bekijk andere video’s

AANMELDEN VOOR DE LANCÔME NIEUWSBRIEF

VOEG MEER BEAUTY TOE AAN JOUW INBOX!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe Lancôme producten en geniet van beautytips, exclusieve aanbiedingen, luxe samples en nog veel meer door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Orientation message
Draai je apparaat voor de beste ervaring
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software