Hoofdinhoud

SNELLE MAKE-UP TIPS VOOR DE OCHTEND: ZO BRENG JE ‘S OCHTENDS JOUW FOUNDATION PERFECT AAN

ls vroege ochtenden en late avonden de norm zijn in je drukke leven, dan is deze tutorial een must voor jou. Hierin wordt uitgelegd hoe je foundation op de juiste manier aanbrengt en die donkere kringen en vermoeide huid camoufleert. Zelfs op hectische dagen kun je altijd rekenen op je foundation en deze met een frisse, stralende huid trotseren, de hele dag door.

Door de foundation op de juiste manier aan te brengen kun je tekenen van vermoeidheid en stress optimaal camoufleren. Maar vroeg in de ochtend, na een korte nacht, kan het goed aanbrengen van foundation een hele opgave zijn.
Adem rustig en volg deze simpele tips voor een snelle
make-up in de ochtend, geïnspireerd door de moeiteloze Franse look!

10 TEKENEN DAT JIJ EN JOUW HUID OVERVERMOEID ZIJN

  1. De huid heeft een onnatuurlijke bleke teint
  2. De huid voelt minder vol aan
  3. Het gezicht ziet er gespannen en getekend uit
  4. Fijne lijntjes en rimpels zijn meer zichtbaar
  5. Er verschijnen donkere kringen onder de ogen
  6. De huid boven en onder het oog is opgezwollen
  7. De huid is dof en straalt niet
  8. De huidskleur is onregelmatig
  9. De huid kan droog en strak aanvoelen
  10. Onzuiverheden en littekens zijn beter zichtbaar

WAAROM KRACHTIGE HUIDVERZORGING ZO BELANGRIJK IS VOOR DE VERMOEIDE HUID

Hoogste tijd om je huidverzorging een boost te geven. Hoewel je de vermoeidheid met make-up kunt verbergen, is het een must dat je jouw vermoeide huid oppept met een speciale huidverzorgingsroutine. Lancôme's Advanced Génifique is een geconcentreerd serum dat de stalende gloed herstelt en je voor de moisturizer aanbrengt. De geconcentreerde formule bevat werkzame ingrediënten die je huid in slechts 7 dagen een frissere en jeugdigere uitstraling geven. Ook verbetert dit serum de huidstructuur waardoor de huid helderder oogt.

CUSHION? MAKE-UP NATUURLIJK, NIET DE KUSSENS

Heb je weleens van cushion make-up gehoord, de beautytrend uit Korea? Hierbij wordt een zachte puff lichtjes op een cushion doordrenkt met vloeibare foundation gedrukt en daarna op de huid gedept voor een egale bedekking die onzuiverheden camoufleert.

Cushion foundations zoals Lancôme's Miracle Cushion en Teint Idole Ultra Cushion zijn een makkelijker alternatief om foundation aan te brengen. De Miracle Cushion biedt een vederlichte, stralende en natuurlijk ogende finish, terwijl de Teint Idole Ultra Cushion juist een langdurige dekking biedt. Cushion foundations zijn ideaal voor wie weinig tijd heeft of op zoek is naar een foundation met een gelijkmatige dekking die makkelijk aan te brengen is. Dankzij de geïntegreerde applicator en opbouwbare kleur zijn ze onmisbaar voor onderweg.

STAP-VOOR-STAP: ZO NEEM JE FOUNDATION OP IN JOUW OCHTENDROUTINE


STAP 1

Hoewel je hier misschien zo vlak voor het slapen niet aan zou denken, raden we je toch aan om een herstellend masker aan te brengen dat de hele nacht doorwerkt. Zoals ons Regenerating Brightening Cream Mask dat in de huid smelt, zodat je wakker wordt met een uitgeruste teint en een fris gezicht.


STAP 2

Breng het Advanced Génifique serum aan op een schone huid met behulp van het pipetje. Masseer het serum met je vingertoppen in de huid en doe dit met ronddraaiende bewegingen zodat het optimaal geabsorbeerd wordt.


STAP 3

Zijn de eerste tekenen van veroudering zichtbaar? Breng dan daarna de Visionnaire Advanced Multi-Correcting dagcrème aan om rimpels en poriën te verzachten en een onregelmatige gloed te corrigeren.


STAP 4

Het aanbrengen van de foundation zelf is echt heel makkelijk. Breng de cushion foundation met de puff al deppend aan. Begin met de wangen door vanaf het midden van de neus naar buiten toe richting de slapen te werken. Werk daarna vanaf de kin tot onder het oor gevolgd door het voorhoofd, van tussen de wenkbrauwen tot aan de haarlijn.


STAP 5

Vouw de pad dubbel om moeilijk bereikbare plekken zoals de neusvleugels en onder de onderlip mee te nemen. Hoe meer je dept, hoe beter de dekking. Op deze manier bouw je de foundation geleidelijk op.


STAP 6

Camoufleer donkere kringen onder de ogen met een concealer zoals Lancôme's Teint Idole Ultra Wear Camouflage, die langdurige en hoge dekking biedt en ze minder zichtbaar maakt. Blend het product met je vingertoppen.


STAP 7

Geef de vermoeide huid een verfriste gloed door wat Blush Subtil op je wangen aan te brengen.

VOORKOM EEN VERMOEIDE UITSTRALING: LIFESTYLE TIPS

Vijf eenvoudige gouden regels voor een fris ogende huid.

Een goede nachtrust!
Ons lichaam en onze huid functioneren beter na een goede, onafgebroken nachtrust. Probeer late avonden zoveel mogelijk te beperken tot eenmaal per week.

Gezonde voeding en hydratatie
Door evenwichtig te eten en voldoende water te drinken houd je jouw lichaam in optimale conditie, en ben je tegelijk beter voorbereid op lange nachten.

Beweging: lichaam en gezicht
Regelmatig bewegen is niet alleen goed om in vorm te blijven, maar zorgt er ook voor dat je huid strak blijft en gespierder lijkt. Of je nu op de fiets naar kantoor gaat, aan zelfverdediging doet of iets anders, alles telt mee.

Vind de perfecte huidverzorgingsroutine
Een vermoeide huid vraagt om meer dan camouflage. Geef haar een oppepper met een speciale huidverzorgingsroutine zodat ze weer gaat stralen. Zelfs als je vanbinnen niet moe bent!

Ken je make-up, ken je techniek
Bij het camoufleren van de vermoeide huid is het belangrijk om te weten welke make-up het beste werkt (mat, glowy, glanzend, transparant) en hoe je de foundation goed aanbrengt.

Bronnen
(1) Zelfbeoordeling onder 34 vrouwen
(2) Zelfbeoordeling onder 34 vrouwen

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring