Hoofdinhoud

WELKE MASCARA PAST HET BESTE BIJ JOU? LANCÔME HEEFT VOOR ELK TYPE WIMPERS DE PERFECTE MASCARA

Als je geobsedeerd bent door je wimpers pas de soort mascara dan aan op jouw look, net zoals je dat met schoenen doet.


DEEL 1: LANCÔME – ALTIJD OOG VOOR JOUW WIMPERS

Met beauty expertise die teruggaat tot 1935, heeft Lancôme een rijke geschiedenis in de wereld van Parijse glamour en make-up, en zetten we de toon met onze keuze voor enkele van 's werelds beroemdste gezichten. Het creëren van weelderige, mooie wimpers is een groot deel van onze missie. Of je nu gaat voor een gitzwarte mascara zoals Monsieur Big of onze beste mascara voor rechte wimpers zoals de klassieke Grandiôse Extrême, op Lancôme kun je rekenen.

DEEL 2: WELKE MASCARA VAN LANCÔME DOET WAT?

Hou het volgende in je achterhoofd als je de verschillende opties bekijkt: Ben je op zoek naar een langhoudende mascara? Monsieur Big is ons antwoord: zwarter dan zwart met een crèmige textuur die heel goed blijft zitten. Voor wie op zoek is naar een veegvaste mascara die ook volume geeft is Hypnôse, onze best beoordeelde mascara. Definicils is de all-time favoriet voor lange wimpers. De onbetwiste winnaar voor rechte wimpers is de Grandiôse Extrême met het handige Swan-Neck-borsteltje dat in een hoek van 25 graden is gebogen zodat je alle wimpers optimaal kunt bereiken. Jouw rechte wimpers zullen in een handomdraai tot de sterren reiken!

DEEL 3: DRIE GOUDEN REGELS OM ALLES UIT LANCÔME’S BESTE MASCARA VOOR RECHTE WIMPERS TE HALEN

Ga voor gekrulde wimpers! Een wimperkruller is een must voor wie kaarsrechte wimpers heeft. Verwarm deze beauty-tool eerst in je handen voor een optimale ervaring. Koud metaal kan namelijk de wimpers beschadigen. Knijp hem voorzichtig dicht en herhaal dit een paar keer voor een dramatischer effect.

Prep ze Kies Lancôme's Cils Booster XL om elke wimper optimaal te bedekken. Deze wimper primer bereidt je wimpers voor op de volgende lagen. Ook glijdt de mascara hierdoor makkelijker over de wimpers en ogen ze natuurlijker.

Verwijder alle sporen Bij gevoelige ogen is het heel belangrijk dat je de mascara resten ’s avonds grondig verwijdert. Als er restjes make-up achterblijven kan dit leiden tot oogontsteking. Gebruik Bi-Facil Eye Make-up Remover voordat je gaat slapen om alle oogmake-up te verwijderen. En vergeet niet: wrijven is not done! Wimpers zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk afbreken, dus een zachte aanpak is het beste.

DEEL 4: HOE DOEN DE PRO’S DIT?

German Moyano, Lancôme’s make-up artist en Education Director geeft aan dat het niet uitmaakt of je wimpers dun, lang, kort of recht zijn. De welving van de wimpers is juist van belang. “Bij korte wimpers is dit bij de aanzet en bij lange wimpers juist in het midden.” German gebruikt kleine wimperkrullers voor de buitenste hoeken en zelfs een pincet om een mooie boog te vormen. Hij raadt ook aan om een voorverwarmde wimperkruller te gebruiken en Grandiôse Extrême, aan te brengen, de beste mascara voor rechte wimpers, en ze daarna opnieuw te krullen waarbij de focus ditmaal op de aanzet ligt voor de mooiste welving.


TIP 1 VAN DE PRO: GEBRUIK EEN SPIEGEL

Make-up artists werken met een spiegeltje om de welving te volgen en de mascara goed te kunnen aanbrengen.


TIP 2 VAN DE PRO: MEERDERE LAGEN

Lancôme’s make-up artist German Moyano geeft ook aan dat meer dan één laagje mascara een must is. In dit geval is meer ook meer. De beste mascara van Lancôme om in laagjes aan te brengen is: Hypnôse Drama Deze mascara heeft een vloeiende textuur en kan moeiteloos in drie lagen worden aangebracht zonder af te brokkelen.


TIP 3 VAN DE PRO: VANAF DE WIMPERAANZET…

Bij het aanbrengen van Grandiôse Extrême, Lancôme’s beste mascara voor rechte wimpers, moet je altijd bij de wimperaanzet beginnen.


TIP 4 VAN DE PRO: TOT AAN DE PUNTJES…

Trek het borsteltje met een vaste hand helemaal door tot aan de puntjes.


TIP 5 VAN DE PRO: WATERLIJN INKLEUREN

Door de waterlijn van het bovenste ooglid met waterproof eyeliner of een kohlpotlood in te kleuren, creëer je een intenser effect waardoor de wimpers langer en voller lijken.

DEEL 5: WAT JE ZEKER NIET MOET DOEN BIJ MASCARA’S VOOR RECHTE WIMPERS

Bewaar je mascara NIET in direct zonlicht
Mascara droogt vrij snel uit. Op te warme plek bewaren, komt de mascara niet ten goede!

NIET pompen
Door het borsteltje heen en weer te pompen in de houder komt er lucht bij, waardoor de mascara sneller uitdroogt.

NIET te lang doorgebruiken
Mascara moet om de 3 tot 6 maanden worden vervangen! Vrouwen over de hele wereld zijn het samen eens dat hun ogen het meest bepalende gezichtskenmerk zijn. Het geheim van de perfecte look? Het perfecte kader: glanzende wimpers! Het geheim? De juiste combinatie van kleur, intensiteit en volume – iets waar Lancôme altijd al op heeft gefocust.

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring