Hoofdinhoud

HET ECHTE VERSCHIL TUSSEN EEN GEZICHTSSERUM EN EEN CRÈME

Je weet niet wat het verschil is tussen je gezichtsserum en je gebruikelijke gezichtscrème? We kunnen je helpen.

Het kan moeilijk zijn om een onderscheid te maken tussen alle huidverzorgingsproducten die er bestaan: slaapmaskers, sheetmaskers, gezichtscrèmes, gezichtsserums, toners, essenties... de lijst is eindeloos. Maar twee van de meest essentiële producten in je gezichtsverzorgingsroutine zijn je gezichtsserum en je hydraterende gezichtscrème. Wat is precies het verschil tussen de twee? We lieten het Ginger Bishop uitleggen, de internationale educatieve directeur huidverzorging van Lancôme.

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN TUSSEN EEN GEZICHTSSERUM EN EEN HYDRATERENDE GEZICHTSCRÈME?

Lancôme: Serums hebben een lichtere textuur dan crèmes en worden snel door de huid geabsorbeerd. Wij raden je aan een gezichtsserum aan te brengen nadat je jouw make-up hebt verwijderd en je huid hebt voorbereid [met een toner of essentie]. Gezichtsserums mogen nooit afzonderlijk worden gebruikt; ze moeten in combinatie met een huidverzorgingsproduct worden gebruikt. Gebruik daarna een crème om de huid te hydrateren en te verzachten.

GEVEN GEZICHTSSERUMS EXTRA TIJD AAN JOUW HUIDVERZORGINGSROUTINE?

Lancôme:Een gezichtsserum aanbrengen voegt misschien 10 seconden toe aan je routine. Maar die 10 seconden zijn niet veel vergeleken met de resultaten en voordelen die je er uiteindelijk uithaalt. Afhankelijk van je behoeften (hydratatie, rimpels, ...) kun je de producten van Lancôme ook mixen om tijd te besparen. We voegen graag 2 druppels Absolue Precious Cells voedzaam olieserum voor het gezicht toe aan de Absolue Precious Cells-dagcrème. Het geeft het een crèmige en rijke textuur voor de winter. Je wint dus echt tijd door te mixen! Niet alle producten kunnen echter worden gemixt. Neem contact op met een Beauty Expert van Lancôme om jouw routine aan te passen aan je behoeften en wensen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ADVANCED GÉNIFIQUE EN ANDERE GEZICHTSSERUMS?

Lancôme: De textuur, het gevoel, de resultaten. Advanced Génifique is ons enige gezichtsserum dat een jeugdige uitstraling en zachtheid geeft voor alle huidtypes en leeftijden. Onze andere gezichtsserums zijn specifieker op het gebied van resultaten: Absolue is meer herstellend; Rénergie Multi-Lift Ultra Reviva plasmaconcentraat is meer gericht op liften en verstevigen. We hebben een zusterserum van Génifique, Advanced Génifique Sensitive. Het is een soort reddingsserum voor momenten waarop de huid gevoelig aanvoelt. Het kalmeert, vermindert roodheid en alle andere problemen die gepaard gaan met een gevoelige huid.

WANNEER IS HET BESTE MOMENT OM JE GEZICHTSSERUM AAN TE BRENGEN?

Lancôme: 's Morgens en 's avonds, voordat je jouw gezichtscrème aanbrengt. Ga nooit slapen met een onbeschermde huid!

ZIJN ER MOMENTEN WAAROP JE BETER GEEN GEZICHTSSERUM GEBRUIKT?

Lancôme: Breng een gezichtsserum niet aan over je make-up of na je crème. Breng ook geen gezichtsserum overdag aan als je huid niet schoon is.

WAT IS DE BESTE BASIS VOOR JE MAKE-UP, EEN GEZICHTSSERUM OF EEN CRÈME?

Lancôme: De gouden regel: Breng nooit foundation aan zonder crème of gezichtsserum, want zo bestaat het risico dat je huid uitdroogt. Je huid heeft dat beschermlaagje nodig. Er is geen ideale routine of ideale textuur. Kies de producten die bij je huid passen. Bedenk welke resultaten je met jouw make-up wilt bereiken wanneer je de textuur van je crème kiest: Als je een langhoudende make-up wilt, kies dan voor lichte texturen die hydrateren maar niet laten glimmen. Voor dagelijks wil je iets rijkers dat je huid verzacht.

WANNEER MOET IK BEGINNEN MET EEN GEZICHTSSERUM ZOALS ADVANCED GÉNIFIQUE AAN TE BRENGEN?

Lancôme:Je kunt beginnen met het Advanced Génifique serum voor je gezicht zodra je begint met huidverzorging. Wanneer een jong meisje zegt dat ze haar huid wil gaan verzorgen, is dat het beste moment om Advanced Génifique te gaan gebruiken.

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring