Hoofdinhoud

GEVONDEN: DE BESTE VLOEIBARE FOUNDATION VAN LANCÔME DIE JOU VAN DAG NAAR AVOND BEGELEIDT!

Elke echte beauty addict weet dat een perfecte huid begint bij de basis, van de beste vloeibare foundations tot de must-have primers van Lancôme.

Als je eenmaal de essentie van jouw huidverzorging onder de knie hebt, zoals je reinigingsroutine, hydratatie en zonnecrème, draait het allemaal om de basis. De beste vloeibare foundations van Lancôme zijn die foundations die je kunt blijven dragen, van een vroege ochtendmeeting naar een diner en naar een dansfeestje. En je blijft er prachtig onberispelijk uitzien.

Die crèmige, egale, jeugdig uitziende basis die eruitziet als je echte huid – maar dan beter – is de heilige graal van de make-up. Daarom hebben we een heleboel Parijse beautytips voor je verzameld om de beste vloeibare foundation van Lancôme te vinden die je meeneemt van dag naar nacht. Plus wat advies van schoonheidsprofessionals over hoe je foundation er altijd mooi blijft uitzien.

Prime time

Primer is essentieel om ervoor te zorgen dat je teint de hele dag (en nacht) er fluweelzacht en stralend blijft uitzien. Het sluit je hydraterende crème in en creëert een glad, egaal oppervlak voor je make-up. Probeer La Base Pro Hydra Glow, een verhelderende make-upprimer die 24 uur hydratatie en een onmiddellijk glanzend effect biedt (instrumentele test).

NEEM DE JUISTE BESLISSING

NEEM DE JUISTE BESLISSING De beste vloeibare foundations van Lancôme hebben een verfijnde formule die zorgt voor een effect van een "tweede huid". Zoek naar een formule zoals Teint Idole Ultra Wear, comfortabel en ademend op de huid. De formule, die een lange dekking geeft, verschuift en vervaagt niet, hoe lang jouw dag ook duurt. Het is een iconische foundation waar miljoenen vrouwen wereldwijd verliefd op zijn geworden, dankzij de uniforme finish en de comfortabele, superzachte textuur.

BRENG HET IN LAAGJES AAN

BRENG HET IN LAAGJES AAN Heb je je nooit afgevraagd hoe het komt dat Parijse vrouwen er altijd uitzien alsof ze de perfecte huid hebben? Dat komt omdat ze hun vloeibare foundation als professionals aanbrengen. Hoor je graag wat pro-tips? Breng jouw Teint Idole Ultra Wear in dunne laagjes aan, in plaats van één dikke laag aan te brengen. Het ziet er niet alleen natuurlijker uit, het gaat ook langer mee.

LAAT DE KLEUREN MATCHEN

Je beste vloeibare foundation van Lancôme is de foundation die lijkt op jouw natuurlijke teint, maar dan beter! Zorg ervoor dat je de juiste kleur kiest door de foundation langs je sleutelbeen aan de basis van jouw hals te testen. Teint Idole Ultra Wear heeft meer dan 40 kleuren, van het lichtste Beige Ivoire tot een rijk, donker Acajou. Het voelt ultralicht en comfortabel aan op jouw huid, zodat je niet eens merkt dat je make-up draagt! Deze wonderbaarlijke vloeibare foundation zorgt voor een egale finish die ontegensprekelijk mooi en zacht aanvoelt.

DENK AAN DE FIXATIE

Om zo lang mogelijk te genieten van je make-up fixeert je je foundation steeds met translucent powder, zodat hij beter blijft zitten. Onze beautytip? Veeg een beetje over de T-zone, omdat dit het vetste deel van het gezicht is, waar vlekken kunnen ontstaan. Vermijd je wangen, tenzij je een zeer vette huid heeft, want de innovatieve formule van Teint Idole Ultra Wear zorgt ervoor dat je teint egaal en superglad blijft.

JE HOEFT NIET MEER BIJ TE WERKEN

Het is misschien verleidelijk om je foundation de hele dag bij te werken, maar de beste vloeibare foundations van Lancôme, zoals Teint Idole Ultra Wear, zijn ontworpen om de hele dag te houden en hoeven niet opnieuw te worden bijgewerkt. Een teveel aan foundation kan jouw poriën groter doen lijken en op lange termijn uitdroging van het huidoppervlak veroorzaken. Het is dus altijd beter om je huid te deppen in plaats van meer foundation aan te brengen als je vindt dat jouw huid glanst. Denk aan een zijdeachtige, fluweelzachte huid die er gezond en stralend uitziet, in plaats van een kleverige finish met te veel product.

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring