Hoofdinhoud

TUTORIALS VOOR BRUIDSMAKE-UP: BRUID & BRUIDSMEISJES

Drie moderne maar toch ook weer klassieke beautylooks voor een bruiloft, of je nu de bruid of het bruidsmeisje bent.

Voor de meeste aanstaande bruiden is het belangrijk dat alles tijdens de bruiloft op rolletjes loopt. Afgezien van het feit dat het een belangrijke mijlpaal in je leven is, zijn er maar weinig andere gelegenheden waarbij alle ogen (en camera's) op jou gericht zijn. En dat verklaart waarschijnlijk die drang naar de perfecte look. De ideale look is er eentje die op de dag fris en modern oogt, maar over 20, 30 of 50 jaar ook tijdloos. Met dit als uitgangspunt hebben we voor bruiden en hun entourage drie make-uplooks gecreëerd voor een lentebruiloft die op alle vlakken voldoen.

BRUIDSMAKE-UP LOOK 01 - DE BRUID

Met klassieke vormen en moderne kleuraccenten, weet deze make-uplook tijdloos en eigentijds perfect te combineren.


STAP 1

Creëer een gladde basis voor je bruidsmake-up met een hydraterende, matterende make-up primer, zoals Prep & Matte van Lancôme.


STAP 2

Je bruidsmake-up moet lang blijven zitten, van de ceremonie tot de receptie en alles daartussenin. Gebruik daarom een foundation met een hoge dekking, zoals Teint Idole Ultra Wear vloeibare foundation. (We raden je aan deze met een foundationkwast aan te brengen en goed te blenden, vooral langs je kaaklijn.)


STAP 3

Poeder wat Blush Subtil in Rose Sable over je jukbeenderen in plaats van op de appeltjes van je wangen voor een romantische, maar toch gedefinieerde blush.


STAP 4

Trek over je bovenste ooglid een lijntje met een oogschaduwstick in een zachte kleur, zoals Ombre Hypnôse Stylo in Améthyste. Laat het lijntje iets uitlopen voor een subtiel cat-eye effect. Trek daarna met een nauwkeurige vloeibare eyeliner in het zwart nog een lijntje langs de bovenste wimperrand. Voor wat betreft de mascara, raden we je een waterproof formule aan. Deze zul je echt nodig hebben, vooral als je vader een toast uitbrengt.


STAP 5

Omrand je lippen met Le Lip Liner in Tangerine, kleur ze in met L’Absolu Rouge Drama Matte lipstick in Pink Fatale, en dep ze lichtjes met je vingertoppen om de kleur te blenden.


STAP 6

Gebruik tot slot wat fixeerspray, zoals Fix It Forget It Setting Spray om nog langer te genieten van je look.

Wedding Makeup Look 03 - The Bridesmaid

What makes this wedding makeup look so perfect for bridesmaids is that it manages to be both luminous and low-key, letting the bride shine while ensuring the bridesmaids look gorgeous.

BRUIDSMAKE-UP LOOK 02 - DE MAID OF HONOR

Deze dromerige make-uplook combineert een gezonde, stralende teint met subtiele lilakleurige ogen.


STAP 1

Knijp een druppeltje vloeibare foundation op de rug van je hand en meng dit met een druppeltje Advanced Génifique Sérum. Breng dit aan met je vingers, een make-upsponsje of een make-upkwast.


STAP 2

Poeder wat Blush Subtil in Pink Intensely onder de appeltjes van je wangen en langs je jukbeenderen.


STAP 3

Trek vervolgens een lijntje over je bovenste ooglid met een oogschaduwstick, zoals Ombre Hypnôse Stylo in Violet Eternel en blend dit naar boven en naar buiten toe tot net onder je wenkbrauw. Gebruik dezelfde oogschaduw langs je onderste wimperlijn, en ga daarna over op de kleur Or Inoubliable die je in de binnenste ooghoeken aanbrengt voor een oplichtende touch. Rond de look af met een paar laagjes Hypnôse mascara in het zwart. De waterproof variant is voor bruiloften echt de beste optie.


STAP 4

Tot slot de lippen. Als je een zeer lichte teint hebt ga dan voor L'Absolu Rouge Sheer lipstick in Nuit & Jour Anders raden we een warmere kleur aan, zoals L’Absolu Rouge Cream in Sienna Ultime.

WEDDING MAKEUP LOOK 03 - THE BRIDESMAID

What makes this wedding makeup look so perfect for bridesmaids is that it manages to be both luminous and low-key, letting the bride shine while ensuring the bridesmaids look gorgeous.

BRUIDSMAKE-UP LOOK 03 - HET BRUIDSMEISJE

Deze make-uplook is zowel stralend als ingetogen en juist daarom zo perfect voor bruidsmeisjes. Hij geeft de bruidsmeisjes een frisse touch en vult de look van de bruid schitterend aan.


STAP 1.

Net zoals bij bruidsmake-up look #2, meng je eerst een druppeltje Advanced Génifique Sérum met een ademende, licht bedekkende foundation zoals Teint Idole Ultra Wear Nude vloeibare foundation en breng je dit met je vingertoppen aan.


STAP 2.

Poeder wat Blush Subtil in Rose Sable op de appeltjes van je wangen.


STAP 3.

Gebruik voor de ogen Lancôme’s Hypnôse Eyeshadow Palette in Brun Adoré Breng eerste de lichtste oogschaduwkleur aan over je gehele ooglid en daarna de op een na lichte kleur in je oogplooi. Bedek je bovenste ooglid met een oogschaduwstick, zoals Ombre Hypnôse Stylo in Or Rose Prep je wimpers eerst met een paar laagjes Cils Booster XL mascaraprimer, gevolgd door de Monsieur Big mascara, voor extra volume en lengte.


STAP 4.

Rond de look af met een vleugje L'Absolu Lacquer lipstick in Rose op de lippen. Romantisch toch?

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring