Hoofdinhoud

WAAROM JE EEN GEZICHTSSERUM IN JE SCHOONHEIDSRITUEEL MOET OPNEMEN

Denk je dat je wel zonder een goed gezichtsserum kunt? Ontdek waarom deze magische lotions de VIP’s van jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine zouden moeten zijn.

Van alle producten in je huidverzorgingsroutine wordt aan gezichtsserums vaak het minste aandacht besteed. Misschien is dit omdat de andere verzorgingsstappen makkelijker te begrijpen zijn. Je wast je gezicht en het is schoon. Door daarna een gezichtsmoisturizer aan te brengen voelt je huid gelijk minder droog aan. Zelfs al is het belang van huidserums minder bekend, deze gezichtsverzorgingsproducten hebben echt grote voordelen voor de huid. Zie gezichtsserums als een van de meest belonende stappen in je routine (je kunt zelfs meerdere lagen aanbrengen voor betere resultaten). Geduld en wat discipline zijn hierin essentieel. Breng jouw serum tweemaal per dag aan en je zult later de vruchten plukken.

Wil je weten waarom een serum toch het overwegen waard is? Hieronder vind je de belangrijkste redenen om het gezichtsserum in jouw huidverzorgingsroutine op te nemen.


GEZICHTSSERUMS ZIJN SUPERLICHT EN TREKKEN SNEL IN DE HUID.

Het idee om een extra stap aan een huidverzorgingsroutine toe te voegen die in jouw ogen alles bevat kan best een hele opgave zijn, vooral als je huid wat vettig is. Maakt een gezichtsserum de huid plakkerig? Verstopt het de poriën? Gaat de huid hierdoor ’s middags al glimmen? Ons antwoord hierop is kort: nee! Gezichtsserums hebben een waterige, lichte textuur die vrijwel direct door de huid wordt opgenomen.

Omdat onze gezichtsserums snel absorberen, voegen ze ook geen extra tijd toe aan je routine. Breng ze aan, wacht een paar seconden, en ga daarna verder met de volgende belangrijke stap: een gezichtsmoisturizer.


JE KUNT JE GEZICHTSSERUM IN LAGEN AANBRENGEN OF AFWISSELEN VOOR EEN RESULTAAT OP MAAT.

Er zijn geen regels voor het aantal gezichtsserums dat je aan je dagelijkse routine kunt toevoegen. Ook kun je twee of meer formules over elkaar aanbrengen om het gewenste resultaten te bereiken. (Zorg er wel voor dat de ingrediënten compatibel zijn. Jouw beauty expert kan je helpen bij het kiezen van een routine met aanvullende gezichtsverzorgingsproducten.) Maar eerst: Ongeacht het huidprobleem, raden we voor iedereen die zijn of haar huid beter wil verzorgen het gezichtsserum Advanced Génifique aan. Waarom? Je kent het wel, dat gevoel als je na een goede nachtrust in de spiegel kijkt en je huid er allesbehalve fris uitziet. Advanced Génifique Serum heeft een verhelderende werking en geeft de huid haar natuurlijke gloed weer terug die naarmate we ouder worden verdwijnt. En het doet wat het moet doen sneller dan de andere producten in de markt. Na het kleine zwarte flesje zeven dagen lang te hebben gebruikt, gaven de deelnemers aan de test aan dat hun huid een zichtbare jongere uitstraling had gekregen. En hierbij bleef het niet!

Kies je volgende gezichtsserum op basis van jouw specifieke huidproblemen. Als jouw huid wat gevoeliger is geworden, verruil je gebruikelijke Advanced Génifique serum voor Advanced Génifique Sensitive, een serum voor de gevoelige huid dat ideaal is voor tijdens het slapen. Dit concentraat heeft een dubbele werking en is verrijkt met verzachtende probiotische extracten en pure antioxidanten zoals vitamine E en ferulinezuur die de huid beschermen tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. Als je rimpels, een slapper wordende huid en hyperpigmentatie wilt aanpakken, ga dan voor de Rénergie Multi-Lift Ultra Full Spectrum Anti-Aging Fluid. Is je huid dof? Probeer dan het Absolue Revitalizing Oleo-Serum eens met een mix van voedende camellia, citroen en babassu-olie die je huid direct een frisse, stralende en vitale uitstraling geven.


GEZICHTSSERUMS ZIJN ECHTE MULTITASKERS.

De gedachte dat een verzorgingsproduct maar één resultaat biedt is niet juist. Alle gezichtsserums van Lancôme zijn namelijk geformuleerd met verschillende werkzame ingrediënten die verschillende voordelen bieden. Kijk alleen al naar bovengenoemde producten. Het hydraterende serum Rénergie Multi-Lift Ultra Full Spectrum Anti-Aging Fluid pakt niet alleen rimpels en de slappe huid aan, maar ook donkere vlekken. Het anti-aging serum Absolue L'Extrait Elixir Concentrate, een van onze meest luxueuze formules, is verrijkt met rozenextract om alle tekenen van huidveroudering aan te pakken. Het resultaat is een zachtere en stevigere huid die straalt en optimaal gehydrateerd is. Het Absolue Revitalizing Oleo-Serum bevat naast rozenextract ook inheemse plantaardige cellen. Dus naast de voedende werking van de natuurlijke oliën, krijgt de huid ook een mooie gloed en wordt ze hersteld voor een jeugdigere look en feel.


ONZE SERUMS VOOR DE GEVOELIGE HUID.

Denk je dat jouw gevoelige huid alleen de basisproducten kan verdragen? Goed nieuws: Minimaal 50% van de deelnemers die onze nieuwe verzorgingsproducten testen, heeft een gevoelige huid. Zelfs al is je huid wat aan de reactieve kant, bij Lancôme vind je allerlei serums voor de gevoelige huid. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over huidverzorgingsproducten die jouw huid irriteren.

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring