Hoofdinhoud

ABSOLUE: ONZE ZOEKTOCHT OM DE KRACHT VAN PREMIER CRU FRANSE ROZEN VAST TE LEGGEN

Maak kennis met de uitzonderlijk transformerende textuur van Absolue's anti-aging huidverzorging.

Rozen zijn altijd een belangrijk element geweest van Lancôme's identiteit. Ze staan niet alleen voor schoonheid, vreugde en liefde, wat gebruikt wordt in de huidverzorging, maar ze zijn ook krachtig zintuiglijk en inspireren door hun levenskracht. Door gebruik te maken van premier cru rozen uit Zuid-Frankrijk, hebben we een anti-aging crème gecreëerd met Grand Rose Extracten die de huid zichtbaar kan transformeren in slechts één week.

ONZE ROZEN EN HET GROENE EXTRACTIEPROCES

Absolue-rozen worden geteeld in de warme, contrastrijke en voedselrijke grond van Zuid-Frankrijk, tussen de Alpen en de Provence. Zodra ze hun maximale vitaliteit hebben bereikt, worden deze rozen 's morgens vroeg zorgvuldig en snel geoogst om een extractie van de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Vervolgens wordt door middel van een geavanceerd biotechnologisch proces, groene extractie onder hoge druk, één van de belangrijkste concentraten uit de geselecteerde rozen gewonnen.

EEN TRANSFORMERENDE TEXTUUR VOOR EEN ONOVERTROFFEN HUIDVERNIEUWING

Absolue Soft anti-aging crème heeft een unieke textuur van dik naar dun naar dik, waardoor een soort zintuiglijke reis ontstaat die zich ontwikkelt bij elke stap van het aanbrengen in je huidverzorgingsroutine. De crème voelt aan als een dikke, voedende anti-aging crème en verandert in een lichte, serumachtige textuur om het hydraterende vermogen en de actieve verspreidende eigenschappen vrij te geven. Uiteindelijk eindigt het als een dikke, voedende laag vocht die de huid voller maakt.

HOE WERKT ONZE ABSOLUE SOFT ANTI-AGING CRÈME?

Absolue Soft anti-aging crème is speciaal ontwikkeld voor personen met een doffe huid, fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid. De transformerende textuur, verrijkt met de formule met Grand Rose Extracten, heeft een herstellend effect op je huid, met zichtbare resultaten in zeven dagen. Na 1 maand ziet de huid er getransformeerd uit.

HOE BRENG JE ONZE ABSOLUE SOFT ANTI-AGING CRÈME AAN

Stap 1: Doe een beetje Soft of Rich anti-aging crème ter grootte van een hazelnoot in je handpalm. Gebruik je vingertoppen om het product lichtjes op te warmen.

Stap 2: Breng de huidherstellende crème aan op je gezicht met licht deppende bewegingen voor een verzachtende, kalmerende sensatie.

Stap 3: Activeer de lichte serumtextuur door met lange, glijdende bewegingen vanuit het midden van je gezicht naar buiten toe te werken.

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring