Hoofdinhoud

DE BESTE NUDE LIPSTICK VAN LANCÔME VOOR ELKE HUIDSKLEUR!

Nude lipstick, een onmisbaar element in elke Parijse beautytas, is chic, flatterend, veelzijdig en altijd in de mode.

De juiste kleur en textuur van een nude lipstick kan elke make-uplook subtiel opwaarderen en je teint een natuurlijke uitstraling geven.

DE VOORDELEN VAN NUDE LIPSTICK

De perfecte nude lipstick geeft je gezicht een subtiele, gezond ogende glans en is ideaal om de aandacht te vestigen op een gedurfde oogopslag of opvallende juwelen.

WARME VS. KOELE TINTEN

Nude lipstick is er in verschillende tinten, die min of meer kunnen worden onderverdeeld in warme en koele tinten. Door een lipstick te kiezen met dezelfde tinten als je natuurlijke huidtype, krijg je de meest flatterende finish.

HOE BEPAAL JE JE HUIDSKLEUR

Dat kunnen je juwelen je vertellen! Zilveren sieraden passen beter bij koele huidskleuren, die blauwe en roze ondertonen hebben, terwijl goud goed past bij warme tinten, waarbij de gele en perzikkleurige tinten worden benadrukt. Neutrale huidskleuren bestaan ook, en die staan overal goed bij.

Als je een koele huidskleur hebt, zoek dan naar een nude lipstick met een heel licht roze of blauwe ondertoon. Voor een warme huidskleur is een lipstick met subtiele gele of gouden ondertonen ideaal. Neutraal? De keuze is aan jou!

LICHTE HUIDTYPES

Kleuren die bij je passen: We adviseren Nuit & Jour n°202 uit de iconische L’Absolu Rouge de Lancôme, van Lancôme, die de natuurlijke kleur van de lippen benadrukt en zorgt voor een transparante, lichtroze nude lipstickfinish.

Kleuren die je het best kunt vermijden: Met een van nature lichte huid wilt je geen lipstick waardoor je nog bleker gaat ogen. Als de tint te dicht bij wit ligt, of bruintinten bevat, kun je de energie uit je gezicht laten verdwijnen.

Make-up inspiratie: Er is bijna niets dat beter staat bij een nude lipstick dan een verleidelijke smokey eye. De Color Design 5 Pan Hypnôse de Lancôme van Lancôme zorgen ervoor dat je look super eenvoudig te creëren is. Voor een echt chique op te bouwen smokey eye, is onze favoriete combinatie met een nude lip het Color Design 5 Pan French Nude.

Je hebt de perfecte volumizing mascara gekozen, maar nu is het tijd dat je de juiste stappen volgt, anders mis je alle voordelen van je volumizing mascara.

GEMIDDELDE TOT OLIJFKLEURIGE HUIDSKLEUR

Kleuren die bij je passen: Op een olijfkleurige teint staat een goudkleurige nude lipstick prachtig, zoals L’Absolu Rouge Café Parisien no 295 die de natuurlijke warmte van de huid naar voren brengt. Voor een gemiddelde, maar niet olijfkleurige huid zijn perzikkleurige nudes ideaal. Probeer een mat effect met de nieuwe vloeibare lipstick Matte Shaker teinte Energy Peach.

Kleuren die je het best kunt vermijden: Als algemene regel geldt: vermijd nude lipstick met gele ondertonen, die minder flatterend zijn voor de medium/olijfkleurige teint.

Make-up inspiratie: Breng wat zonneschijn in je make-uplook en combineer je nude lip met een heldere en vrolijke zonnige kleur met een vleugje shimmer om contrast te creëren. palette d’ombres à paupières Hypnôse in een sprankelende kleur Terre de Sienne die perfect is voor een poolparty.

DIEPE HUIDSKLEUREN

Kleuren die bij je passen: Voor een nude-effect op diepere lippen, probeer je een gloss met een roze of gouden shimmer, afhankelijk van je huidskleur. Marshmallow Electro #05 en Simmer #06 uit de Juicy Shaker-collectie komen goed tot hun recht op de diepere huidskleuren, en L’Absolu Rouge de Lancôme en teinte Henné no 283 is ook een favoriet..

Kleuren die je het best kunt vermijden: Om te voorkomen dat je natuurlijke gloed dof wordt, vermijd je lipstickkleuren die te licht zijn voor jouw huidskleur. Als je twijfelt of de kleur bij je past, veeg dan met de lipstick over de huid van de binnenkant van je pols om een idee te krijgen.

Make-up inspiratie: Als je nude lipstick draagt, kun je je uitleven met de kleuren van je oogmake-up. Waarom probeer je geen gedurfde tint eyeliner zoals Amethyst, Gold of Turquoise uit de Artliner liquid liner-collectie, die fantastisch staan bij donkere huidskleuren!

TEXTUUR IS ALLESBEPALEND

Matte nude lipstick is de laatste jaren overal op social media te vinden, en het lijkt erop dat de trend zal blijven. Glanzende nudes zijn perfect voor een zomerse beach vibe die eruit ziet alsof je net uit de golven komt, terwijl transparante nudes onze favoriet zijn voor een alledaagse make-uplook. Nudes met een crèmetextuur zijn geweldig voor etentjes en cocktailfeestjes waar het licht de verschillende contouren van je lippen kan laten uitkomen, voor weelderige lippen.

Of het nu een crèmekleurig perzik, een mat beige of een glanzende goudkleur is, er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van nude lipstick. De truc is om de juiste kleur te vinden die bij je huidskleur past. Daarna is het aan jou hoe creatief je wordt!

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring