Hoofdinhoud

BESTEMMING: HAPPINESS − WELKOM AAN BOORD VAN DEZE REIS NAAR BEAUTY

Hallo beauties, dit is jullie gezagvoerder. Welkom aan boord van deze Air Lancôme-vlucht. De bestemming van vandaag? Happiness! We nemen jouw beauty heel serieus. Dus laat het Lancôme-team in jouw behoeften voorzien voor een stressvrije vlucht.

Voordat we vertrekken verzoeken we je om je telefoon uit te schakelen en je beauty-essentials bij de hand te houden. De Bi-Facil Gentle Cleanser en make-up remover reinigen je huid op milde wijze en verwijderen make-up optimaal zodat je in alle comfort kunt genieten van deze vlucht. Maak je veiligheidsgordels vast en laat je meevoeren op een vlucht vol met huidverwennerijen.

We zijn nu al op redelijke hoogte en er is geen wolkje aan de lucht. Voor een beauty-ervaring zonder turbulentie, hebben we alle essentiële huidverzorgingsroutines aan boord. Heb je last van een droge of trekkerige huid, breng dan wat Tonique Confort aan. Deze gezichtstoner kalmeert je huid onmiddellijk. We hebben vandaag ook Advanced Génifique gezichtsserum aan boord om je huidverzorging op automatische piloot te zetten, zodat je achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van je vlucht. Over enige ogenblikken komen we met allerlei verfrissingen langs, waaronder de Génifique Oogcrème voor de delicate huid rondom je ogen. Geef je huid zo hoog boven de wolken ook een hydratatieboost met de essentials van Lancôme.

We naderen onze bestemming dus bereid je voor op de landing. Voordat we de daling inzetten heb je nog even tijd om je make-up bij te werken met onze essentials. Perfectioneer je teint met de verderlichte dekking van onze langhoudende foundation Teint Idole Ultra Wear. Geef voordat je je stoel rechtop zet je wimpers nog gauw een boost met onze Hypnôse-mascara voor extra volume zonder klontjes. En breng net voor de landing nog een vleugje L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick aan in jouw favoriete kleur. Met deze snelle en eenvoudige look kom je aan in stijl en kan je vakantie beginnen.

Welkom in Happiness! We hopen dat je net zoveel geniet van de bestemming als de vlucht. Namens de bemanningsleden wil ik je bedanken dat je voor Lancôme hebt gekozen en hopen we je snel weer aan boord te mogen verwelkomen!

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring