Hoofdinhoud

WAT ALS ENZYMEN NOU EENS DE SLEUTEL TOT EEN HELDERE HUID ZIJN?

Miljoenen vrouwen over de hele wereld vertrouwen op Lancôme's reputatie van grenzen te verleggen en nieuwe oplossingen te zoeken om hen een onberispelijke huid te geven. Toen Lancôme haar zinnen op 2020 zette, keken ze naar de toekomst en herkenden ze een nieuw ideaal: een heldere huid. Helderheid is het nieuwe bleken van de huid, en de sleutel tot helderheid wordt ontsloten door de wetenschap van enzymen. Met de lancering van Clarifique Refining Enzymatic Dual Essence en de Clarifique-lijn speciaal voor een heldere huid, opent Lancôme een spannend nieuw hoofdstuk voor huidverzorging, maar niet toevallig.

30 JAAR VAN ONDERZOEK

Lancôme, dat altijd vooruit kijkt, heeft al lang geleden in de toekomst van de huidverzorging gekeken en is pionier geworden op het gebied van de huidverheldering. Lancôme is zich bewust van het verband tussen enzymen en de kwaliteit van de huid en wijdt daarom 30 jaar onderzoek aan de studie van enzymen en hun huidverzorgingspotentieel. Dit onophoudelijk onderzoek leidde tot de ontdekking van nieuwe epidermale enzymen, wat zorgde voor 13 nieuwe patenten en 113 internationale publicaties. Opnieuw heeft de wetenschappelijke uitmuntendheid van Lancôme geleid tot haar succes in de huidverzorging.

DE KRACHT VAN ENZYMEN

Enzymen zijn zo oud als de aarde zelf. Als biologische versnellers zorgen ze voor snellere biochemische reacties door alternatieve routes aan te bieden, waardoor ze minder energie verbruiken. Ze zijn het perfecte voorbeeld van duurzaamheid, omdat ze recycleerbaar zijn. Bij optimale temperatuur, hydratatieniveaus, pH en concentratie wordt hun topisch potentieel versterkt. Lancôme haalt deze kostbare enzymen op verfijnde wijze uit een kostbare plantenparel: Franse beukknoppen. Deze biologische en hernieuwbare bron staat bekend als de "eeuwig jonge boom" en de enzymen ervan worden door Lancôme met groene wetenschap gestimuleerd om te worden gebruikt als ingrediënten voor jouw huidverzorging.

HELDERHEID VAN DE HUID ONTGRENDELD

De baanbrekende tweefasige formule van Dual Essence is een combinatie van twee huidessenties die perfect gemengd worden door de flacon te schudden dankzij het exclusieve gepatenteerde kloppertje. Eenmaal in de huid, reguleren deze epidermale enzymen diverse biologische functies die betrokken zijn bij de helderheid van de huid.Ten eerste helpen ze bij afschilfering, waardoor dode cellen worden geëlimineerd en het huidoppervlak gladder wordt met een optimale lichtreflectie, waardoor de algemene huidskleur er beter uit gaat zien. Ten tweede brengen deze enzymen diverse natuurlijke hydraterende elementen op gang, wat leidt tot een optimale hydratatie van de huid. Ten slotte helpen ze de opperhuid te herstellen, zodat hij sterker wordt, beter beschermd en veerkrachtiger is.

Hoe ziet een heldere huid met Clarifique Enzyme Refining Dual Essence eruit? Binnen slechts 4 weken is jouw huid 43% verfijnder, 24% homogener en zijn je poriën 13% minder zichtbaar. Het resultaat is een stralende huid met een zuivere en doorschijnende glans. De nieuwe vollere en gehydrateerde huid vertoont een uiterst reflecterend oppervlak, waardoor een ongelijkmatige huidskleur en onregelmatigheden in de huidtextuur worden geminimaliseerd. Een zacht aanvoelende, onderhuids gereinigde huid en een complete onmiskenbaar stralende huid. Een heldere huid is de nieuwe ambitie en Lancôme heeft de weg naar een lichtere huid vrijgemaakt via de wetenschap van de enzymen.

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring