Hoofdinhoud

ONTHUL JE BEAUTY! DE STRALENDE HUIDVERZORGINGSROUTINE VAN LANCÔME

Ontdek de Radiant Skin Care-routine van Lancôme, die jouw huid volledig klaarmaakt voor de lente. Na een zware winter heeft je huid herstel nodig. Dit zijn onze tips.

ONTHUL JE BEAUTY! DE STRALENDE HUIDVERZORGINGSROUTINE VAN LANCÔMET

Na zoveel te hebben genoten van de feestdagen, hebben de lange winterdagen onze huid geen goed gedaan. We willen natuurlijk allemaal het jaar met een zo mooi mogelijke huid beginnen, maar soms lukt dat gewoon niet. Fijne lijntjes, ongelijkmatige huidskleur, dofheid, roodheid, droogheid en donkere kringen zijn de afgelopen maanden vaker te zien geweest dan we eigenlijk zouden willen toegeven. Maar het is niet te laat voor een frisse start voor 2021! Je huid voorbereiden op de overgang van de seizoenen is de perfecte manier om de lente te verwelkomen met een gezicht dat net zo fris is als jijzelf!

WAT JE VERMOEIDE HUID NU NODIG HEEFT

Na de kracht van de natuur waar onze huid de hele winter mee te maken heeft gehad, heeft onze teint behoefte aan rust. Combineer dat met de vaak zwaardere make-up die we in deze tijd van het jaar dragen, en dan is dit het perfecte moment voor een detox van de huid. Nu de winter overgaat naar de lente, wordt onze teint geconfronteerd met veranderende temperaturen na de droogste lucht van het jaar, dus is het belangrijk om je huid te hydrateren. En als laatste, omdat veel van de huidproblemen van vandaag worden aangepakt met maskers, zijn er nieuwe huidverzorgingsvereisten om rekening mee te houden. Die van Lancôme pakt deze allemaal aan met de routine die je nu direct nodig hebt…

DE HUIDVERZORGINGSROUTINE

  • Begin met goed voor jezelf te zorgen door op tijd naar bed te gaan en elke nacht minimaal 8 uur te slapen zodat je kunt ontspannen en goed kunt uitrusten. Je zult wakker worden met een geweldig gevoel en je zult de effecten op je gezicht terugzien.
  • Vul je huidverzorgingsroutine aan met Clarifique Dual Essencena je normale gezichtsreiniger. Deze diep herstellende essentie gebruikt de kracht van een extract van Franse beukenknoppen om dode huidcellen zachtjes te microscrubben en de natuurlijke vernieuwing van de huid te versnellen. Deze verhelderende essentie, gecombineerd met salicylzuur, geeft de huid een helderdere, stralendere teint die er lichter uitziet en zachter aanvoelt.
  • Gebruik een krachtig anti-aging serum zoals Sérum Advanced Génifique, in jouw huidverzorgingsroutine. Deze gepatenteerde formule, verrijkt met een uniek complex van 7 pre- en probiotische fracties dat bewezen het microbioom van de huid versterkt, herstelt de balans essentieel voor de gezondheid en uitstraling van de huid. Vervolgens hydrateert en verhoogt het hyaluronzuur de straling voor een sterkere vochtbarrière die de huid beschermt tegen het onvoorspelbare weer. Laat je huid stralen door dit serum in de ochtend en avond vóór je moisturizer te gebruiken.
  • Zorg dat je overdag goed gehydrateerd blijft door niet te veel warme dranken met cafeïne te drinken en in plaats daarvan veel water te drinken om je huid te ontgiften en hydrateren van binnenuit.
  • Verstevig de huidbarrière nog meer tegen elementen zoals vervuiling en schadelijke zon met UV Expert Aquagel. Deze complete hydratatie voor de hele dag met de antioxidant vitamine E en een primer zorgt dat de huid gehydrateerd en je make-up op haar plek blijft. SPF 50 zorgt ervoor dat je nog beter wordt beschermd tegen dagelijkse huidschade, omdat de zon ongetwijfeld meer gaat schijnen zodra het lente wordt!

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring