Hoofdinhoud

JOUW SPAMOMENT THUIS — DE KRACHT VAN EEN HUIDVERZORGINGSROUTINE

Ontdek hoe je na een ontspannen spamoment thuis je huid verwent met een unieke huidverzorgingsroutine van Lancôme.JOUW SPAMOMENT THUIS — DE KRACHTIGE DUO-ROUTINE

Met onze drukke levensstijl van tegenwoordig is een dagje wellness vaak lastig te plannen. En we snakken allemaal zo naar wat welverdiende ontspanning en een verwenmoment voor de huid. Gaan we dit onszelf ontzeggen? Zeker niet! Je welzijn is belangrijker dan ooit. Daarom brengt Lancôme deze winter de spa-ervaring naar je huis, met ideeën om jezelf thuis eens lekker in de watten te leggen. Ga aan de slag met deze stappen…

We kunnen allemaal wel wat comfort gebruiken, helemaal nu. Verander je huis in een spamoment samen met Lancôme.

  • Stel je eigen spaset samen – Stel je eigen spaset samen met een stapel heerlijk zachte handdoeken en je favoriete producten van Lancôme. Denk aan cleansers, maskers, moisturizers, serums en meer.
  • Creëer een fijne sfeer – Wat zou een spamoment zijn zonder de juiste sfeer? Om optimaal te kunnen ontspannen en te genieten van een momentje rust, zul je de badkamer eerst moeten opruimen. Dim daarna de verlichting of steek een paar kaarsen aan voor een warme sfeer. Kies tot slot een playlist met rustgevende muziek om je me-time extra dimensie te geven.
  • Kom tot rust - Neem voordat je de huid gaat behandelen even de tijd om jezelf te wassen en ontspan in een warm bad of onder een hete douche. Sluit hierbij je ogen, maak je hoofd leeg en ontspan en lichaam. Je kunt zelfs mediteren als je dat wilt.

Nu je tot rust bent gekomen en je helemaal ontspannen voelt, is het tijd om hetzelfde te doen voor je huid! Dit brengt ons tot het belangrijkste deel van je spa-ervaring met Lancôme: de krachtige duo-routine. Dit duo is onze beste combi voor een jonger ogende huid en biedt zichtbare resultaten. En gewoon thuis, op je spa-dag.

DE KRACHTIGE DUO-ROUTINE: ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM + RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA CREAM

Gebruik eerst het Advanced Génifique Serum om de tien voornaamste kenmerken van een verouderende huid aan te pakken. Deze gepatenteerde formule is verrijkt met een uniek complex van 7 pre- en probiotische fracties waarvan is bewezen dat het het microbioom van de huid versterkt. Voor een gezonde, mooie huid is het namelijk een must dat het microbioom in balans is. Dit serum hydrateert de huid direct, zodat ze weer in balans is, wordt beschermd en is gerevitaliseerd voor een perfecte stralende teint. Breng daarna de Rénergie Multi-Lift Ultra Cream aan om de huid te hydrateren. De formule hiervan heeft een drievoudige werking die de huid verstevigt, rimpels verzacht en een heldere, jeugdige teint onthult. Je kunt deze effecten versterken door een oogcrème toe te voegen, zoals Advanced Génifique Yeux Deze crème biedt dezelfde verhelderende en verjongende resultaten voor de rimpels rondom je ogen.

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring